Special Menu

Du er her:

Feltteam tilbyr PMTO-hjelp til familier i Larvik

Barnevernstjenesten i Larvik oppretter et feltteam. Et team av terapeuter tilbyr nå hjelp til familier med fastlåste samarbeidsutfordringer.

– Vi er overbevist om at foreldrene er barnas viktigste læremestere. Noen ganger trenger de bare noen nye verktøy for å gjenvinne autoriteten, sier Tove Th. Kristensen fra barnevernstjenesten i Larvik til Østlands-Posten.

Avisen har møtt en mor som er alene med ansvar for tre barn, og som over tid har opplevd problemer med å få til et godt samarbeid i familien. Hun roser tilbudet hun nå har fått. Parent Management Training Oregon (PMTO) er et tilbud som skal fremme trivsel og samarbeid i familier med barn fra tre til 12 år.Det handler mye om å finne gode løsninger på hvordan man kan bedre samspillet i hverdagen.

– Jeg ser framgang i vår egen familiesituasjon, sier moren. – Gjennom timene med barnevernet har jeg lært meg mange verktøy for hvordan jeg kan jobbe med situasjonen hjemme. Jeg opplever også at hverdagen fungerer bedre enn tidligere, men vi har fortsatt en vei å gå, sier hun.Les hele artikkelen i Østlands-Posten.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.