Special Menu

Du er her:

  • Forside
  • Aktuelt
  • Avlysninger og utsettelser grunnet smitterisiko av koronoa-viruset

Avlysninger og utsettelser grunnet smitterisiko av koronoa-viruset

Driften av NUBU opprettholdes i stor grad som vanlig under pandemien, men med visse unntak. Blant annet avlyses alle opplæringer og arrangementer i regi av NUBU.

NUBUs kurs og opplæringer avlyses eller utsettes. Alle deltakere har blitt kontaktet av kurs- og opplæringsansvarlige og fått informasjon om videre oppfølging. Vi vil understreke at vi ønsker å opprettholde kontakten med våre samarbeidspartnere så mye vi kan på alternative arenaer.

NUBUs kontor i Essendropsgate 3, Majorstuen holdes stengt framover. Vi vil oppdatere hjemmesidene våre etter hvert som vi vet mer om forholdene. 

Våre medarbeidere jobber nå fra hjemmekontor, og vi forholder oss selvsagt til de enhver tid gjeldende råd og retningslinjer fra myndighetene angående reising, karantenebestemmelser og andre smittereduserende tiltak. Møter vil bli gjennomført digitalt, via TEAMS, Skype og lignende. 

Du kan nå NUBU på tlf. 23 20 58 00 eller post@nubu.no. Er det enkelte ansatte ved NUBU du søker finner du kontaktinformasjonen på www.nubu.no/ansatte/. Skulle det være behov for å komme i kontakt med noen ved NUBU utenom normal arbeidstid kan administrerende direktør Kristine Amlund Hagen kontaktes på telefon 93 41 02 43.

Barn & Unge kongressen 28. – 30. april 2020 i Bergen er avlyst. Kongresskomiteen vurderer nå ulike alternativer for flytting av kongressen til senere i år eller til neste år. Oppdatert informasjon kommer på www.barnogungekongressen.no.

Vi anbefaler alle om å følge Helsedirektoratet sine retningslinjer som oppdateres fortløpende på helsenorge.no/koronavirus.

Dette er en ekstraordinær situasjon som legger press på alle i samfunnet, og særlig barn og unge kan bli engstelige. Råd og tips om hvordan snakke med barn og unge om korona finner du på helsenorge.no/koronavirus/barn-og-gravide.

Når barnehager og skoler holder stengt er det utsatte barn og unge som må tilbringe mer tid sammen med voksne som ikke er trygge for dem.

Hvis du mistenker at et barn ikke har det bra kan du som voksen også ringe barnevernets døgnåpne alarmtelefon: 116 111 for råd og veiledning.

Vi håper dere holder dere friske, ta godt vare på hverandre!

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.