Special Menu

Du er her:

Ny administrerende direktør ved NUBU

Det gleder oss å annonsere at NUBUs nye administrerende direktør er Kristine Amlund Hagen. Stillingen ble kunngjort under NUBU sitt jubileumsseminar 2. desember.

2. desember feiret NUBU sitt 20 års jubileum som kunnskaps- og kompetansesenter. Her redegjorde Ingvild Eide Graff, konserndirektør Helse NORCE og styreleder ved NUBU, for den grundige prosessen som har ligget til grunn for at valget av den nye administrerende direktøren falt på Kristine Amlund Hagen. 

Det var ingen tvil om at den kommende direktøren har høy tillit blant de ansatte. Kunngjøringen ble møtt med spontan applaus og stor glede.

– Med Kristine Amlund Hagen har NUBU fått en faglig dyktig administrerende direktør med ledererfaring. Kristine har en lyttende tilnærming og et ekte engasjement for å videreutvikle NUBU sammen med det sterke fagmiljøet. Etter en omfattende prosess er styret svært godt fornøyd med at hun har takket ja til stillingen, sier Eide Graff.

Kristine Amlund Hagen er forskningsdirektør ved NUBU og vil tiltre som administrerende direktør 1. januar 2020. Før hun gikk inn i stillingen som forskningsdirektør var hun en del av forskerstaben på NUBU. Etter noen år ved RBUP kom hun så tilbake til senteret for et par år siden. 

Amlund Hagen har kompetanse innenfor utviklingspsykologi, evidensbasert metodikk og statistikk, samt ledelse.

– Jeg er veldig glad for å ha fått denne muligheten til å lede NUBU, en organisasjon med så mange dyktige medarbeidere og et så viktig mandat. Jeg vil takke styret for tilliten det har vist meg ved å tilby meg jobben og ansettelseskomiteen for en grundig og profesjonell prosess, sier den nye direktøren.

Avtroppende direktør Terje Christiansen er godt fornøyd med at stillingen gikk til Amlund Hagen.

– Jeg vil savne senteret og menneskene, men nå kan jeg trekke meg tilbake i visshet om at NUBU er i trygge hender. 

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.