Special Menu

Du er her:

Nytt fra Barns sosiale utvikling

Nå er det attende nyhetsbrevet fra forskningsprosjektet her. Med store og små nyheter. Hva er de viktigste samfunnsmessige endringene siden prosjektet startet i 2006?

Nyhetsbrev: Nytt fra forskningsprosjektet Barns sosiale utvikling

Det er forskningsdirektør Terje Ogden, initiativtakeren til Barns sosiale utvikling, som i intervjuet i nyhetsbrevet forteller om hva han mener har vært de viktigste samfunnsmessige endringene for barn og familier i de tolv årene som er gått siden forskningsprosjektet startet opp.

Barns sosiale utvikling er en longitudinell studie som følger barns individuelle sosiale utvikling fra de er seks måneder gamle.

Ane Nærde, prosjektleder, forteller om de mange positive tilbakemeldingene studien har fått fra internasjonale eksperter på området; at informasjonen som foreligger, fra foreldre og lærere, utgjør en gullgruve!

Som Nærde skriver: Vårt ønske og vårt mål er fortsette å utnytte denne skatten på best mulig måte til å framskaffe viktig kunnskap om hva som har betydning for barns trivsel og utvikling i dagens Norge. 

Videre kan dere lese mer om noen av temaene forskningsprosjektet jobber med for tiden. Blant annet om barns utvikling av informasjonsstrategier, nysgjerrighet som drivkraften til en forsker − og til spørsmålet om barns oppførsel kan være «smittsom».

Klikk her for å lese nyhetsbrevet februar 2018.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.