Tapasbordene på Oslo Kongressenter vil bugne av både kalde og varme retter: Wrap med kylling, bruschetta med tigerreker, croustader med thaikylling og koriander, eller ditto med stiltonost og tomatmarmelade.
Her er det bare å fråtse i kjøttboller av lam med aioli, rattepoteter med stekt chorizo og løk, grillete laksespyd, tapaspølser med bacon eller kyllingbryst med sataysaus.
Penger å spare
Deltakeravgiften for PALS-konferansen er 1 750 kroner før 1. juli (1 500 uten tapas). Etter 1. juli går prisen opp til henholdsvis 2 000 og 1 750 (uten tapas).
Bli inspirert!
Alt mens tapasen går ned på høykant, er det bare å mingle – og la seg inspirere av dedikerte pedagoger og skolefolkets fortellinger på postere og stands.
Vel møtt på PALS-konferansen i Oslo Kongressenter 12. og 13. september!
Illustrasjonsfoto: Oslo Kongressenter