Special Menu

Du er her:

Velkommen til NUBU-konferansen 2023

Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge arrangerer NUBU-konferansen 21. og 22. november. - Forrige NUBU-konferanse ble arrangert digitalt grunnet pandemien, men i år er konferansen tilbake på Oslo Kongressenter. Det gleder vi oss til og det blir veldig fint å samle folk igjen, sier Kristine Amlund Hagen, administrerende direktør ved NUBU.


Tema for årets konferanse er «Ulikhet i psykisk helse». 

- Vi ønsker å formidle kunnskap om årsakene til ulikhet i psykisk helse og ulikhet i tilgang på psykiske helsetjenester. Årsakene til disse ulikhetene kan være fattigdom, utdanningsnivå, minoritetsbakgrunn og andre former for marginalisering.

Den verdenskjente psykologen og forskeren Terrie Moffitt er en av hovedforeleserne på konferansen.

Kristine Amlund Hagen, administrerende direktør ved NUBU. Foto: Moment Studio.

- Vi er så glade for å ha et så anerkjente navn og dyktig formidler som Moffitt på vår konferanse. Og barne- og familieminister Kjersti Toppe åpner konferansen, så det er vi selvsagt veldig takknemlige for.

Les presentasjon av plenumsforeleserne her.

- På parallellseminarene vil forskere og fagfolk presentere forskning, tiltak og erfaringer i arbeidet med utsatte barn og unge. Vi håper at konferansen gir kunnskap og inspirasjon til å fortsette innsatsen for utsatte barn og unge.

Se konferanseprogram her.

Hjertelig velkommen!
 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.