Special Menu

Du er her:

Andreas Høstmælingen er NUBUs nye forskningsdirektør

Andreas Høstmælingen tiltrådte som forskningsdirektør ved NUBU 4. oktober. Høstmælingen har erfaring med både klinisk praksis og fagpolitisk arbeid, og vi er glade for at han nå blir en del av ledergruppen ved NUBU.


Andreas Høstmælingen er psykolog med spesialisering i barne- og ungdomspsykologi, og er for tiden i sluttfasen av sitt phd-arbeid ved Universitetet i Oslo. 

Han kommer fra stillingen som psykologspesialist ved Oslo universitetssykehus, og har bakgrunn som kommunepsykolog, fagpolitisk direktør ved RBUP Øst og Sør og som fagsjef i Norsk Psykologforening. Nå ser han fram til å lede forskningsavdelingen ved NUBU.

- Jeg brenner for å jobbe med fag i krysningen mellom forskning og praksis, og NUBU har en særlig relevant rolle med tanke på å utføre forskning som er anvendbar i utvikling, tilpasning og implementering av tiltak. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med dyktige fagfolk for å fortsette å lage gode tjenester for barn og ungdom.

NUBUs administrerende direktør, Kristine Amlund Hagen, er godt fornøyd med å ha fått Andreas med på laget.

- Jeg er glad for at vi har fått Andreas ombord på NUBU i stillingen som vår nye forskningsdirektør. Han har en spennende og variert bakgrunn fra både kunnskapsbedrift, interesseorganisasjon og klinisk arbeid. Hans kunnskap og kompetanse, samt hans engasjement for forskning vil være viktige og nyttige bidrag til NUBUs virksomhet i tiden fremover. Jeg håper han vil trives og finne inspirasjon i et miljø med høye faglige ambisjoner og gode kollegaer.


 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.